RADIOREKLAM

Radio är ett media som tränger sig på och når din målgrupp, precis när du vill att den ska bli nådd.

Till skillnad från TV kan du göra precis vad du vill under tiden du lyssnar på radio. Om du vill stryka, snickra, köra bil eller kanske jobba bakom datorn så är radion där som en kompis. Därför är ofta radiolyssnaren trogen och byter inte kanal på samma sätt som TV-tittaren, inte ens när det är dags för reklampaus.

Radioreklam är kostnadseffektivt jämfört med andra medier och att producera en "spot" är ofta både snabbt och enkelt. Speciellt i jämförelse med produktion av en reklamfilm eller tidningsannons.

Vi hjälper till med allt från idé och manusutveckling, till slutproduktion och strategiska reklamlösningar. Idag är det ju inte enbart i radio som ljudburen reklam dyker upp, så vare sig ni har tänkt er att höras i radio, spotify eller kanske på webben så kan vi hitta former som utnyttjar varje medias unika potential.

På Tonic hittar ni producenter med erfarenhet från både reklam och redaktionella miljöer, copywriters och musiker - som alla vet hur man bryter brus och stämmer tonen.

Har ni idén, har vi verktygen och kunskapen att förverkliga den. Saknar ni idén, har vi kreativiteten och erfarenheten att skapa den.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte om radioreklam

...Vi tror inte på reklam som enbart roar och underhåller mottagaren. Vi tror på att underhålla varumärken genom att nå rätt mottagare...