OM TONIC

Branding by Motion & Sound

Vår Tonic

Allt handlar om innehåll. Utan tilltalande innehåll märks man inte i det mäktiga mediabrus vi människor utsätts för varje dag. Din TV och dator håller på att bli en. De traditionella gränserna mellan reklam och TV håller på att suddas ut. De stora massorna kan nås på en myriad vis. Ibland kanske 30 sekunder inte räcker till för att skapa en varaktig relation. En sak är dock mer sann än någonsin: Om du vill sticka ut ur bruset behövs tilltalande innehåll.

Det är där Tonic kommer in. Vi är idag 18 år gamla och en väldigt mogen tonåring. Enkelt beskrivet jobbar vi med ljud och film, men under dessa två ord finns så mycket mer. Vår formel är vår Tonic och med den hjälper vi varumärken, företag och välgörenhetsorganisationer att berätta sina historier - skapa digitalt innehåll (från kort till långt) som verkligen sticker ut och inspirerar människor att agera.

LJUD & RADIO

Vi är omringade av ljud, konstant, dag som natt. Ljud är inget som vi kan välja bort och blunda för. På Tonic har vi alla en sak gemensam; Vi älskar ljud!

När vi startade Tonic 1999 blev vi snabbt en av Sveriges största radioreklamproducenter och vi har genom åren hjälpt mängder med varumärken, företag och välgörenhetsorganistaioner att berätta sina historier i radio. För även om ljudet kan vara viktigt i radioreklam, så är det historien som är bärande.

Många ser film som en huvudsakligen visuell upplevelse, men ljudets betydelse är enorm. En dålig film kan många gånger räddas genom bra ljud, och en bra film kan lätt förstöras med dåligt ljud. På Tonic jobbar vi med den senaste tekniken på marknaden vilket ger oss många fördelar, men den stora styrkan ligger fortfarande i hantverket.

I våra studios produceras alla former av ljud; radioreklam, radioprogram, podcasts, ljudlogotyper / ljudidentiteter, surround, ljuddesign och musik.
Dessutom kan vi i dag leverera röster på över 70 olika språk.

FILM & TV

I dagsläget är film en av de mest genomslagskraftiga medium du kan använda dig av när du vill presentera ditt företag, en ny produkt eller en tjänst. Filmproduktion är idag också ett av de mest kostnadseffektiva sätten att marknadsföra dig på. Tack vare internet är det dessutom mycket enkelt för dig att sprida dina filmer via t.ex. Youtube, Vimeo, sociala medier eller din egna hemsida. Idag är det nästan en förutsättning att man har rörlig bild på sin hemsida. Vi internetanvändare har blivit bortskämda och vill bli serverade information på enklaste tänkbara vis.

Vi kan hjälpa er med allt från idé till färdig produktion av företagsfilm, utbildningsfilm, instruktionsfilm, reklamfilm m.m. Vi kan dessutom bistå med livesändningar av seminarier eller föreläsningar via webben. Kontakta oss på Tonic Produktion så kan vi göra era idéer till verklighet.

bullseye_small Radioreklam - Podcast - Reklamfilm - Radioprogram - Ljudlogotyp - Musik - Företagsfilm - Jinglar - Utbildningsfilm - Ljuddesign - Soundalike - Post produktion - Surround - Ljududentitet - Livestream

UPPDRAG

heart_small

OM OSS

Tre kunnare.
Massor med talanger.

Röster, regissörer, skådespelare, copywriters, säljare, manusförfattare, kameramän, journalister, föredragshållare, sminkörer, mediaförmedlare, ljussättare, elektriker, producenter, tekniker, översättare, projektledare, DJ, programledare, programmerare, webutvecklare, Artdirectors och en massa andra talangfulla människor.

thony_l

sandra

svamte

kristin_ins

carl_e

mirjam

1393088_10151921835723536_329699777_n

rich

makitalo

beckman

sven_e

gussy

Helena_r

lena

janne_s

petter

johan_mangard

Tjust

Johan_sonoride

fredrik

Jon_h

Johan-2-Hedenberg-2

hedvig_lagerkvist

Janarfstrom

carlotteL

Pakell_Maria_Sundbom

punkter_2

camera_retro_small

KONTAKT

Surbrunnsgatan 16
114 27  STOCKHOLM
08-673 01 80

phone_small

08-673 01 80