Tidigare Uppdrag: Dags att prata om Dags att prata om Nästa Uppdrag: Radioreklam - Casumo Radioreklam – Casumo

Eat This! – Podcast

i Podcast, Radio

Vi har svart bälte i att producera Podcasts! Under senare år har det blivit oerhört populärt att släppa sin egen podcast. Jättekul tycker vi, men det ställer också höga krav på att sticka ut ur mängden. På Tonic är vi specialister på inspelning, produktion, leverans och att se till att just din Podcast hörs.

Eat This! med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt ligger ständigt bland de mest lyssnade poddarna och har flera gånger legat etta på topplistan.

I deras kaxiga podcast avhandlar de och nystar i ämnen som mansdomineringen i kockbranchen, varför Leila hittade Melker Andersson sovandes i en tvätthög, hur man bäst löser vardagsmaten som småbarnsförälder. De avslöjar även hur det går till bakom kulisserna när man spelar in matlagningsprogram.

Leila och Niklas är båda utbildade kockar, båda är kokboksförfattare, tv-kockar och entreprenörer. I podden kommer ni att få höra underhållande historier om från deras karriärer men även få veta vem som tog bussen till bilprovningen och vad de ställer fram på middagsbordet en vardagskväll.

LIKNANDE